Om oss

Välsmakande produkter för flera ändamål

Vi som driver Finsmakarna Norden AB vill att det ska vara enkelt för klassen, laget och föreningar att tjäna extra pengar till kassan genom att sälja delikatessaskar som innehåller några av de mest älskade råvarorna som choklad, te och kaffe.

Råvaror som uppskattas i varje hushåll. Vi vill även göra det enkelt för företag att ge bort omtyckta och välsmakande gåvor till sina anställda, som dessutom kan anpassas med både en personlig hälsning och en logotyp vid önskemål. De askar och lådor vi erbjuder i vårt sortiment är framtagna för att vara så miljövänliga som möjligt.

Vi fokuserar på rättvisemärkt och ekologiskt

Finsmakarna Norden AB ser det som en självklarhet att vara ajour med vår tid, och som en led i det arbetet har vi valt att fokusera på att erbjuda produkter som är ekologiska och rättvisemärkta. Vi arbetar med många olika certifieringar för att säkerställa att varje produkt har genomgått en ansvarsfull och hållbar process från ursprung till färdig produkt. KRAV, Ekologiskt, Fairtrade och UTZ är därför endast några av de certifieringar vi arbetar med och det känner vi oss stolta över.

sälj-kaffe-för-att-tjäna-pengar-till-laget

Vi erbjuder enkla köp- och försäljningsprocesser

Något annat som är viktigt är att det skall vara enkelt att anlita oss antingen för att beställa produkter som företag eller som en engagerad skolklass.

Väljer ni att börja sälja delikatessaskar från Finsmakarna Norden AB kan ni vara trygga med att vår personal alltid finns tillgänglig för att svara på eventuella frågor eller funderingar.

Välkomna att ta kontakt med oss för att få ett informationspaket med mer info om hur en försäljning går till eller beställ ert säljmaterial på en gång. Vi ser fram emot att höra från er!